SAOTA - VICTORIA 73 HOUSE













Technical Drawings




Design Layout

'' The design was primarily driven by the need to create a family home, which accommodated the kitchen, living room and dining room in one single space. These areas enjoyed all day sunlight with simultaneously framed views of the sea. The secondary living area was to be a dramatic entertainment space, located on the level immediately below the family level, where the clients could entertain large groups of friends. The pool terrace allows for covered and uncovered areas to relax around the pool. The entertainment lounge accommodates a generous bar, and is close to the outdoor braai area. A dramatic gazebo structure is perched at the Western edge of the pool deck, which allows the owners to enjoy the last hours of the setting sun on the edge of the pool deck. '' ArchDaily










Comments

Popular posts from this blog

ANAIS NIN